četrtek, 10. junij 2010

Po dolgem času

En lep pozdrav:)
Sivina pomladi, vremenska odvisnost od sonca, ki ga ni in ni bilo ter splet dogodkov so me potisnili na najbolj počasne obrate. Tudi nekaj dni na morju za prvomajske praznike me ni potegnilo iz "črne luknje" ustvarjanja. Od tistega izziva v aprilu, ko sem bila izbrana med top3 sem vegetirala, kar se ustvarjanja tiče. Ok, nekaj malenkosti sem spravila skupaj, a bolj na silo, kot zares in še to bolj samo dokončala že začeto.

Že dolgo nazaj sem porabila črne klobase, mjega "purana", kot sem poimenovala klobaso. Nekaj kosov še vedno čaka spečenih, a jih ni več veliko (na mojo srečo:))


Verjamete, da so vse tri verižice narejene iz iste klobase?
No, tudi ta je bila velika in kar nekaj jo je pristalo tudi pod rokami drugih ustvarjalk. Sem pa tudi veliko, veliko izdlekov naredila iz nje. Amapk počasi se hudo naveličaš ene-ta-iste. Na koncu sem najprej uporabila košček za hidden magic tehniko, ostanke pa sem razrdelila na dva dela. Enemu sem dodala še malo modre barve in ga premečkala, drugi del pa sem "vrgla" v extruder.

Iz modre klobase, ki je ostala, ko sem lani delala "poletno verižico" je s tehniko Natasha beads nastal nov obesek. Beadsi za levo verižico so bili narejeni že lani :)


Vse ostalo pa je nastalo izključno tukaj :)

Ker se je zunaj naredilo prelepo poletno vreme (oh, 30+! To je zame! :)), ker je nujno, da naredim darila za"moje šolarje", ker je v ponedeljek sinova valeta, ker je nekaj konkretnih naročil, ker si je treba zagotoviti delo tudi za poletne mesece ... bo treba do torka kar fino prijeti za delo :) V sredo pa vstopim v dolgo vroče poletje, ki ga bom začela v Londonu (tega se že hudo, hudo veselim).

McCrafty me je vmes tudi pocukala, da naj pokažem 10 sliko prve mape slik ... ne bom ignorirala tega, ampak tale računalnik iz katerega trenutno pišem je deviško prazen slik (edine tri pa sem že zgoraj objavila:)), pokažem v naslednji, skorajšnji objavi.

Kate

7 komentarjev:

  1. Kako si pa ti pridna!!!!!Najbolj všeč mi je tista z rjavim obeskom na drugi sliki!!Mega!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hidden magic mi je blazno všeč, pa ostale so tudi lepe.

    Uživaj v Londonu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Opa, na drugi slikci so vse tri fantastične. Ne vem, ampak očitno mi je ta barvna kombinacija zadnje čase najbolj pri srcu, samo sama moram še narediti kak kos v njej.
    Uživaj v teh lepih poletnih dnevih :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito delo in tudi jaz bi našla favoritke na drugi sliki :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit nakit in se pridružujem....moje favoritke so na drugi sliki.

    OdgovoriIzbriši
  6. meni najbolj sede srednji obesek na drugi sliki.

    OdgovoriIzbriši
  7. Midve sva pa letos na "istih tirih" nekaj black outa, nekaj fima, nekaj Londona...tja ti še sledim (čez en mesec)!

    OdgovoriIzbriši