nedelja, 10. januar 2010

Leto je naokoli - drugič

Prvi delovni teden januarja je minil brez pretresov :) Ok, če odvzamemo vreme. Ampak, kakor imam sredi poletja rada vročino, imam na višku zime rada sneg. Veliko snega! Hoja peš, kidanje, pa še kidanje in zopet kidanje :) No, čeprav sem letos tukaj malo "skoz padla", ker imam doma vsaj še enega, ki je malo mahnjen na lopato in sneg :) Mladenič je kar hodil z lopato okoli in kidal, kjerkoli se je dalo. Kot, da doma nimamo zadosti :) Zimske radosti, ni kaj :)

Hvala vsem za komentarje pri prejšnji objavi na to temo (aja, saj drugih ni bilo :) ) .
Danes dodajam v skrinjo drugo darilo:


Dodaj slikoPogoji za pridobitev skupne nagrade ostajajo isti. Oddajte komentar pod katerokoli objavo "Leto je naokoli". Komentirate lahko kolikokrat hočete, v žrebu 3.2. boste le enkrat ;)

Kate

15 komentarjev:

  1. Lepa ogrlica. So mi všeč te "bronhi" barve:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. ulala, drugi del mi je še bolj všeč kot prvi

    OdgovoriIzbriši
  3. Čisto slučajno odkrijem novi blog, pa že kar v nagrado padem :)
    Dobra je, ampak meni je bila bolj všeč tista pod 1. del :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem šele zdej opazila, da spodaj nisem nič pokomentirala in predvsem čestitala za vse obletnice :-) Malček pa se seveda tudi za nagrado grebem. Tale rjava mi je malo bolj všeč, priznam :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za obletnico in za lepo ogrlico :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. He he...sedaj ko je Alenka omenila, sem se tudi jaz spomnila bronhi bonbonov in tudi tega, da so zaradi svoje osvežilnosti meni sedli ravno v zimskih dneh. Poleti pa niti ne toliko.
    Tistega z lopato pa lahko tudi kaj k nam pošlješ.

    OdgovoriIzbriši
  7. KAdar sem v stiski s časom zelo površno preberem zapise na blogi, pogledam le slikice. Tokrat so me tvoji izdelki prepričali, da sem prebrala še besedilo. Še dobro ;-)

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  8. Najprej čestitke za vse kar praznuješ oz. praznujete v kratkem. Zelo rada pridem na obisk k tebi, vedno najdem kaj lepega, svežega.. Zelo lepe ogrlice, se tudi jaz grebem:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ogrlica je božanska in mi pričara lepo poletje, ki bo prišlo kmalu za to zimo. Sneg imam rada, ampak vročino še rajši ;).

    OdgovoriIzbriši
  10. Oj! Sem tako lena za komentiranje - ampak ta je pa tako lepa, da sem se morala potruditi! Še naprej se imejte fajn!M

    OdgovoriIzbriši
  11. Super lepe barve. Še posebej pa mi je všeč filozofija iz prejšnje objave - velike obljube se ne obnesejo preveč in stalno gledanje nazaj tudi ne. Čestitke za obletnico!

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za obletnico! Šele sedaj opažam, koliko blogcev se je rodilo v začetku lanskega leta!
    Ogrlica je super, saj veš, da sem nora na rjave tone!
    Če pa nimate dovolj snega za kidat, pa lahko mladeniča drugič k nam pošljete. Mamo tako prijazno zimsko službo, da nam vsakič na čisto dvorišče podarijo nov zalogaj s ceste. Sam tako, da nam ni dolgčas! Definitivno so mi tvoja darila bolj všeč!

    OdgovoriIzbriši
  13. živijo, čestitko za obletnico bloga pa tako lepe stvari. Tile januarski dnevi so zame kar malce depresivni ( saj veste, čas ko običajno dobiš tisti ponovoletni sindrom,čas ko iz pisanega kiča padeš v sivi vsakdan in ko si vsaj 100X rečeš: letos pa res. Čas, ko imaš občutek, da nekaj zamujaš in ves čas iščeš nove izive. mogoče pa tudi jaz začnem pisati blog...)...tako da definitivo potrebujemo če ne drugega vsaj fotografije lepih izdelkov:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasno ogrlico si dodala v skrinjico, za katero se tudi sama postavljam v vrsto.
    Pa čestitke za obletnice!

    OdgovoriIzbriši
  15. Haha bronhi bonboni! Dobra asociacija, ni kaj! :) Oboževala sem jih (pa še zdej so mi dobri, čeprav nisem ta sladka:))

    Hmmm, januar in depresija ... žal se tudi mene dotika. Pa ne toliko januar, kot tole vreme. Fuj - fej!

    Snega smo se nakidali :) Danes zjutraj, ko ga je nekaj napadlo smo se spogledali in rekli - ni potrebe za lopato :) Drugače pa z veseljem mladeniča pošljem, bo vsaj kaj od njega zadnje tedne :))))

    Pa hvala za vse komantarje, za vse lepe želje, vesela sem, da koga razveselijo moje slike :) Res.

    Hja, zgleda, da bi bila za veliko nas najboljša samo "simfonija v rjavem" :) Se strinjam, se strinjam :)

    OdgovoriIzbriši