ponedeljek, 22. junij 2009

Po dolgem času ...

Se spet malček oglasim.
Vreme je ravno tako, da ne vem ali bi spala ali bi kaj počela. Za spanje je ravno še neprava ura, za kaj začet delat pa dvakrat neprava :)

Da se vrnem malo v maj, ki je tako ali tako prehitro minil. Moja miza stoji in še ni padla :) Sem jo sestavila v enem popoldnevu - bravo jaz! :) Slike bodo ..... ko bo miza za silo pospravljena, ker res ne gre, da gledate moj nered. Sicer bi bil verjetno večini nezanimiv, ker ima doma podobno ... :)

V maju sem se s sinom udeležila nekaj urne predstavitve ljubljanskega letališča. Ko si bo naš letalski strokovnjak in bodoči pilot (no ja, to dvoje je bolj v navednicah, je pa zares strasten ljubitelj potniških letal in v Sloveniji ne najdemo več modela Revella, ki bi bil zanimiv - juhu za internet :)) vzel 10 minut časa za sedeti ob mami, bom kaj več napisala. Saj veste ne gre, da bi človek narobe pisal, ker mama itak nima pojma:)

Konec maja je imela nečakinja birmo. Darilo je bilo bolj za spomin (ok, pa še mal za počez :)), a sem vseeno mučila kaj naj naredim. Na koncu sem se odločila in naredila "trojni obesek". Odtis v črno fimo, izrez križa, vtisnjen kristalček, patiniranje.

Skupaj s čestitko in šopkom je zgledalo tako:

Notranjost čestitke je odkrila še "skrivni" predal :)


Pa še en swap sem se šla, tokrat obeske. Slika je slaba, nikakor ni bilo svetlobe, da bi se dobro videlo:(
Obesek iz fimo,vtis v grob brusni papir, tudi tu vtisnjeni kristalčki. Me prav zanima, kako ga bo prejemnica izobesila na vrvico? ;)Toliko za danes.
Se javim spet čez en mesec :)

(no ja, mogoče pa mi vseeno uspe kaj prej;))


Kate

1 komentar:

  1. Obesek križ je prav dobro izpadel in čestitka z žepkom je luštna, obesek pa...čisto tvoj :-) prepoznaven :-)

    OdgovoriIzbriši