petek, 15. maj 2009

Vikend pred vrati


Sem v ponedeljek mislila, da je vikend strašno oddaljen, pa sem ugotovila, da je kljub vsemu prišel hitro, saj dnevi minejo, ne vem pravzaprav kdaj. Vsak večer sem jezna nase, ker že ob devetih pogledujem na uro, če se že spodobi spat? In si kaki dve uri dopovedujem, da je definitivno prezgodaj :) Potem pa grem vseeno spat:) Danes je že od jutra en čuden dan. Vsaj meni. Zato sem komaj čakala konec službe. No, saj to se mi velikokrat zgodi :) Ampak danes je bil končno čas, da grem po les, ki so mi ga pripravili in si začnem sestavljati pisalno mizo :) Gospod mož je na družabnem podaljšanem koncu tedna s svojo družbo, jaz pa sem vesela, ker bom lahko sama dirigirala ritem vikenda :) Torej ... dilce so pripravljene, vijaki na mestu, izvijač se polni, hrana v hladilniku, kuhinja za silo pospravljena ... in vikend se lahko začne! :)

Za vzpodbudo pri gospodinjsko - mizarsko vikendu pa obešalo za začimbe, narejeno iz dveh ivernih plošč, z dodatki servetne tehnike, barve, fima in še česa. Že zgodovina in oddano za darilo :)

Lep vikend!

Kate

4 komentarji:

  1. Veliko sreče pri sestavljanju ... mize :)

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Hvala. Mislim, da bom ta veliko delo naredila predno bom mizo sestavila :) Pospravit moram dosedanjo in vse, kar je na njej odstranit - tu pa ni da ni :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam s tabo o minevanju dni (sploh tisti v vikendu so spidi). Sicer se oglašam že po vikendu, zato ti ne morem zaželeti veliko sreče in lahko rečem le: upam, da ti je mir dobro del in da si mizo sestavila. Pa pokaži kaj rezultat!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vikend mine, še predno se dvakrat obrneš :(
    mir mi je odlično del - predvsem mojemu sobotnemu glavobolu :( Le-ta je skoraj popolni vikend postavil na glavo; a popolno je itak kičasto :) Miza pa je sestavljena :) Zdele samo še sprobam, če zdrži šivalni stroj :) Fotka pa pride, samo ni še vse pospravljeno :)

    OdgovoriIzbriši