nedelja, 19. september 2010

Reader? Ne, hvala.

Vsakič, ko sem držala miško, da kliknem, vsakič sem se premislila. 
V bistvu me je odvračalo védenje, da je skoz 1000+(1000+1000+...) neprebranih blogov.
No, pa sem se v enem trenutku odločila in "vse prebrala" v manj kot 5 minutah ;) Takoj se bolje počutim :) 

Poletja je nepreklicno konec. Mogoče se vremenu odtrga (hja, saj kakšno pa nam jo je ta vikend zagodlo?) in bo še postalo toplo, a moje izkušnje so žal take da, ko enkrat oblečem prevečkrat zapored dolge hlače, potem je čas, da se pripravimo na jesen:) Sicer pa je tudi mesec september nesporen dokaz, da je konec lenarjenja, da je prišel čas za delo:)  Prvi teden šole je bil kaotičen, saj se je naš gimnazijec privajal na novo šolo, nove prijatelje in na popolnoma nov ritem. In predvsem na to, da se v šolo ne sme zamudit (hm, saj ne, da bi v OŠ kdaj zamudil:)), ker se dobi neopravičena ura! :) Sedaj smo že ustaljeni to, da pa mi kronično vse pade na ene in iste dni je pa tako ali tako že skoraj normalno :) 

Moja ustvarjalna muza je letos še vedno na dopustu. Ma je bila celo poletje. Se noče vrnit in to mi ni všeč. Nekaj sem sicer sestavljala, a nekako to niso "moji" izdelki. Edini svetel trenutek ustvarjalnega navdiha je komplet verižice in prstana, ki sem si ju že pred 2 leti zamislila za k obleki :) No ja, dolgo je trajalo. Amapk zgleda, da res nisem nujno rabila :) Iz ostankov pa je nastalo še nekaj izdelkov. Itak.


Upam, da se muza res kmalu vrne z dopusta ... :)


Kate

5 komentarjev:

 1. O lej jo no!!!!Res se dolgo ne oglasiš.Lepi so tile izdelki iz ostankov, pa se prav nič ne vidi, da bi bila muza še na dopustu:)

  OdgovoriIzbriši
 2. O, welcome back! Muza pa pride, poletja se drži za rep. Počakaj, da potegne jesenski veter, pa bo hitro prišla noter!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja Maja, tale moja muza zgleda res še uživa poletje! :) Blagor ji :)

  OdgovoriIzbriši
 4. čudoviti izdelki... da jemljejo dih.
  muza pa.. oh, muza se rada namuzne, ko je najmanj treba in potem se skriva, se smeji iz kotička, v katerega ne pogledaš... potem pa pripleše in pripoje - sama. in prinese toliko davdiha, da ji težko folgaš:) ja, res :)

  OdgovoriIzbriši