sreda, 24. marec 2010

Preprosta košarica

S filcem nisem preveč na "ti". Nekako mi na otip ne potegne, me občasno skomina in ... to mi ni luštno :) No, na zalogi ga imam veliko in še malo, saj sem ga "nujno potrebovala" - zakaj že? :D

Zadnjič smo imeli eno umirjeno delavnico, tako umirjeno, da sem se celo sama lahko usedla in lotila svojega izdelka. Na enem kupu je bil filc, na drugem pa tanka vezana plošča (da bo lažje razumljivo - "šperplata" :)) velikosti 20x20. Ideja je padla takoj.


Na splošno obožujem stvari iz blaga, tudi razne košarice. Kjerkoli sem, najraje kupim tako, ki se jo zaveže, pa nič veliko prostora ne zavzame (hmm, saj ne vem, zakaj se je še nisem lotila z blagom?) in še luštno darilo je iz potovanj. Pa sem se lotila ene pomladno - velikonočne košarice še sama. Počasi sem šivala filc in po dolgem času ob tem celo uživala.


Kot verjetno poznate take košarice, so uporabne iz dveh strani. Moja je na eni strani dolgočasno zelena, na drugi pa zares pomladna. Nekaj načinov uporabe in detajlov:






Kate

8 komentarjev:

  1. Tudi meni je vedno bolj všeč filc, meni pa je ravno na otip fin, ker je mehek. Si pa naredila krasno košarico, in zelo uporabno :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni pa je filc všeč na otip, čeprav včasih malo pika ... zato mi ne potegne kak filcan nakit, razen da ga nosiš povrhu oblačil, da za vratom slučajno kaj ne žre :-)

    Košarica je pa lepa in fajn ideja! Najbrž si ravno ta zo pred leti nujno rabila filc :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni filc sploh ne potegne, ampak tole kar si napravila je pa krasno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kate bravo! Super ideja, super izvedba. Divna košarica veselih boja...Sviđa mi se i što je upotrebljiva sa dvije strane...ma krasno...

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa košarica!Tudi mene zadnje čase filc vleče in je že veliko narejenega, samo , časa za objavo pa ni:):)

    OdgovoriIzbriši
  6. Full dobra ideja. Meni ni nikoli padlo na pamet, sedaj pa je že na seznamu To do. HVal aza idejo. Tvoja izvedna je krasna. Pravšna za ta čas.

    OdgovoriIzbriši
  7. Uuau super ideja! In lepa izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  8. O kakšna lepa košarica, pa tudi izbor barv je krasen. Škoda ker te objave že prej nisem videla, bi bila košarica pri nas na velikonočni mizi, tako pa ideja za drugo leto

    OdgovoriIzbriši