sobota, 13. marec 2010

Mešanica

No ja, mešanica vsega so zadnji dnevi, a naslov sodi k ... hrani :)
Tako rečejo bločani kolarabi (težko rečem kolEraba :)) in krompirju. Receptov je sicer nekaj objavljenih, moj je pa "iz babičine kuhinje" :)

Vesela sem, če se razpiše kak izziv ali swap; imam vsaj razlog, da delam :) Jaz se namreč težko spravim k delu brez razloga. Zato zadnje čase bolj malo delam :) Ampak se izboljšujem.

Recept je bil torej "sestavljen" za swap. Ko sem že vse tekste napisala s črnim flomastrom sem se zrajtala, da imam v škatli (na varnem, seveda) en krasen nalivnik, s črno tinto ... no, si bom zaponila za drugič (in bom seveda spet pozabila:) ) Moram pa priznati, da sem tako katastrofalno ven iz pisanja na roke, da menda sploh ne znam več lepo napisat niti pol stavka!

Preprosto narejen recept je narejen na kupljenem "postaranem" papirju, na katerega sem natisnila črte in ga ob robu osenčila. Tudi okrasje spodaj je natisnjeno in krožnik zgoraj tudi :) Težko delo, ni kaj :) Edino malce dela sem imela z izrezovanjem kolerabe in krompirja :) Pa saj ni treba, da je vedno vse zakomplicirano, a ne?



Če čez vse zmešano potresete še ocvirke, je pa menda še bolje kot samo z maslom (mi smo doma vedno jedli samo z maslom).


Kate

1 komentar:

  1. Točno tako, ni treba, da je vse komplicirano, ker je recept ful lep! Upam, da je tudi res dober, naš je videl "koleraba" in se nakremžil ;)

    OdgovoriIzbriši