petek, 2. oktober 2009

Jesen in šivanje

Čeprav mi šivalni stroj vseskozi dela družbo na mizi (na srečo ni več tisti velik) se redkokdaj usedem, da kaj zašijem. Ja, hlače skrajšam, razparan šiv zašijem ... In redko kaj drugega. Pa ni razlog, da bi ne imela blaga. Khm, tega je za eno omaro, pa še malo. Malce sem obsedena od kupovanja blaga. Priznam. :) Ampak mi je tako všeč, ko stojim v trgovini in kar vidim, kaj bom naredila ............... nekoč :) Jp, včasih sem bila bolj pridna. Čeprav mi je moj, takrat še ne-mož, že pred ohoho leti prepovedal kupiti kakršnokoli blago, če ne porabim tistega doma:)) Naivnež;)

Zadnjič pa je kar klicalo po šivanju. Razlog: maček v žaklju. Tema: jesen.
Pa sem sešila blazino in dve prijemalki. Po reakciji sodeče, je bilo prejemnici všeč:) Kar je pa bistvo!


V bistvu sem imela najprej neko drugo idejo. Ampak sem slučajno tisega dne šla malo pogledat (hm, je bilo res slučajno? :) ) v Svet metraže in eko, ideja je padla. Izrezala sem motive in jih našila na blago. Ker so tole mali komadi, sem zanje porabila - otrokove odrezane hlače :) Polnilo blazine je kupljeno v Filcu, prijemalke pa so podložene z razpolovljeno podlogo za jakne (ne vem, kako se reče, nisem nikoli premišljevala o tem :) ) Važno, da ne zebe. Aja ne, da ni vroče :)

Kate

4 komentarji:

  1. Res simpatičen jesenski kompletek. Verjamem, da je bil prejemnici zelo všeč. Glede obsedenosti s kupovanjem blaga pa ... znano, znano ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tele prijemalke so mi zelo všeč, sicer je cel komplet krasen, ampak prijemalke, so pa zakon.

    OdgovoriIzbriši
  3. Seveda je prejemnici všeč, prejemnica OBOŽUJE povštrčke!

    OdgovoriIzbriši
  4. super kompletek. vide tudi v živo.
    za prijemalke je pa najboljše uporabit kar filter za kuhinjsko napo

    OdgovoriIzbriši