petek, 3. julij 2009

Predpotovalna vročica ;)

Menda je res vroče danes. Soparno. No, jaz niti ne opazim, ker sem preveč zaposlena s tem, kako bom jutri preživela let do Krete:)) Moje prijateljice, ki že ta stotič to berete, ne mi zamerit, ker spet to pišem, a mi malce pomaga :)))) Strah je huda stvar. Še hujše pa je, da si želiš nekam it, pa te je tega po drugi strani strah. No ja, moj otrok, bodoči pilot :))), tega baš ne razume dobro in me že cel dan pomalem podj*** ... saj vem, da ne misli nič slabega, a ... mu bom že vrnila, ko bo prišel čas :)))

Na dopustu sem že en teden in še malo. Bila sem na slovenski obali, v "mojem" Portorožu. O vremenu ne bi, saj nismo angleži, ne? :) fajn je bilo, ko je vedno, kadar sem tam :) Včeraj in danes sem kot dobra delavka odšla v službo. Za malo in malo. Recimo :) Boh ne daj, da ne bi bilo plač :) Sicer pasem vklopila turbo in sem hitro spedenala, opravila še zadnje nakupe, šla v knjižnico, kjer sem prosila za najbolj lahke (po teži, ne branju :)) knjige, z majhnimi črkami in veliko teksta :))))) , obiskala mamo in doma spedenala menda vse. Vsaj za silo :)

Vsem želim prijetno poletje, kjerkoli že ste, ravno pravo vreme in dobro družbo. Jaz upam, da jo bom teh 14 dni na Kreti imela :) Sicer pa sem si sama sebi čisto prijetna družba, kaj kompliciram ;)

Pozdravček vsem,
Kate

2 komentarja:

  1. Ja, ker sem prečekirala vse letalske nesreče, vem, da si se vrnila srečno! Upam, da ni bilo drugih nezgod in da so bili Grki do "bivših sosedov" prijazni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jp, srečno prispeli. Tja in nazaj :)
    Grki prijazni kot vedno :) Včasih celo preveč :)

    OdgovoriIzbriši