četrtek, 10. december 2009

Spodobilo bi se ...

... da se kaj oglasim.

Še sem živa :)
In dogaja se mi 300 na uro :)

Čaka me konec leta pri 3 športnih društvih, ki jih imam pod okriljem. Drug teden se zaključi razpis, ki je v športnih krogih v Ljubljani vedno višek kaotičnega stanja :) Mesec december je tisti, ko vsi potrebujejo voščilnice, darila ... vsi želijo, da se tudi pri njih kaj dogaja ... in vedno in povsod sem nekje vpletena jaz - zakaj že;) .

Doma so se že navadili, da od mene vse frči :) To, da skačemo čez škatle, vrečke, vreče, papir in še mnogo drugih drobnarij (recimo kupov nezlikanega perila :) ) ni pač nič novega (priznam, da me pa že pošteno moti:) ). V trgovino grem samo zato, ker je to pri nas v navadi ob torkih :) Včeraj sem uspela celo na kavo s prijateljico. .. in tako naprej ...

Torej moj mesec se vrti okoli neskončnih pisarniških zadev, ustvarjalnih delavnic na nekaj koncih, okraševanju dvoran, organizaciji prvega bazarja na domačem koncu in udeležila sem se sejma, na katerega sem vas povabila v prejšnjem postu.


Tole je najina stojnica s K., najbolj na vrhu, najbolj v kotu :)


To pa je prodajna uspešnica - le kdo bi si mislil :) Adventni svečnik z božičnim žitom. Nekako nisem več vedela kam s številnimi krožniki, pa sem si izmislila kr nekaj :) In zgleda, da ne napačno stvar :) Za drugo leto jo bom izpopolnila, a raste, raste :)

Kako je narejeno? V globok krožnik (Ikein, Ikein :))) sem za podlago nasula dekorativen pesek, čez njega zemljo, v zemljo sem dala semena, ob strani natresla dekorativni pesek, na sredo sem dala svečke, okrasila, potresla z bleščicami in ... odnesla na štant:)
(žal pa se mi je druga runda, ki sem jo naredila sfižila, saj sem krožnike ob jemanju avta po nesreči malo preveč premaknila. Žal ne ostane na mestu kot pri gel svečkah).

Grem novim dogodivščinam naproti, do konca leta pa se menda še kaj javim :)

Kate

5 komentarjev:

  1. Hej hoj!
    Upam, da je bila prodaja na sejmu uspešna :) In veliko uspeha tudi v domačem kraju!
    lp, barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Oj, zdaj pa čisto vem, kam pašeš :)
    Lepo, da smo se spoznale! :)
    Meni je bilo ok, prodaja pa tudi ni bila zanemarljiva :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem se kar malo nasmejala tvoji objavi, ko si tako lepo popisala to dogajanje 300 na uro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, prav luštno stojnico ste imele, je bilo luštno malo pošnofat in počvekat ;)..pa še tamale so uživale v predstavi in na delavnicah

    OdgovoriIzbriši
  5. No, naj te nori december preveč ne skuri, ampak športniki ste znani po tem, da se ne daste:)) Pa ti poleg vsega ostane še čas za stojnico, uau!!

    OdgovoriIzbriši