ponedeljek, 27. februar 2012

Iztiskovalec - delavnica

Že pred časom sem vas povabila na delavnico izdelave nakita s pomočjo iztiskovalca. No ja, naj bo. S pomočjo ekstruderja :) Vsakič sproti se nasmehnem slovenskemu imenu, ampak to samo zato, ker ga nisem navajena. Priznam, se ga počasi navajam :)

Ker pa je bil počitniški teden sončno ugoden (in še sreča za vse nas počitnikarje, da je bilo tako!), smo se odločile, da našo delavnico prestavimo za en teden.



Zato vas ponovno vabim, da se mi pridružite to soboto, 3.3.2012 ob 16h. Več informacij najdete tudi na tej povezavi., prijavite pa se na izdelovalnica@gmail.com.

Če še niste vešči oblikovanja nakita z iztiskovalcem, pridite v soboto, imeli se bomo fajn! Le nekaj mest je še prostih.


Kate

sreda, 15. februar 2012

Swap. Valentinov.

Na Izdelovalnici malih umetnin smo razpisale naš prvi swap. Dobro smo se to spomnile :) Ok, Robertina ideja je bila, zato je tudi ona največ delala. Ostale smo se pa navduševale nad vsako sliko, ki je prišla do nas :) Če jih katera še ni videla, ne zamudite našega prvega  !

Po dolgem času sem naredila več kot en izdelek. A očitno sem imela pri odločitvi, katerega odposlati veliko srečo, saj je bila Janja nad njim navdušena :)


Nad tehniko sem se navdušila pri Bettini Welker, na ECC delavnici Wonderful Scarps.






Kate

Vabim vas na delavnico

Ko že mislim, da bom sedaj pa zares bolj ažurna z objavljanjem, vedno najdem razlog(e), da tega ne počnem. Potem pa se znajde cel kup zanimivosti za objavo, pa ne vem kje bi začela. Zakaj že? Aja, zato, ker to ne bi bila jaz, če ne bi tako počela :)

Najprej vas povabim, da se udeležite naše nove delavnice na Izdelovalnici malih umetnin. Tokrat je "moja" :) Marsikateri ne morem pokazati nič novega, saj ste že same strokovnjakinje z ekstruderjem. Marsikatera pa bo izvedela vse novo, saj nima pojma kaj je to ekstruder. Delavnica je namenjena prav vsem. Slednjim zato, da se naučijo nekaj novega, prvim pa zato, da slišijo kak trač in morda morda izvejo kaj novega :)





Vabilo je objavljeno na Izdelovalnici malih umetnin, nekaj osnovnih podatkov pa vseeno: 
sobota, 25.2.2012 ob 16h, Ljubljana, Ob dolenjski železnici 12, 
prijave na izdelovalnica@gmail.com.

Se morda vidimo?

Kate

sreda, 1. februar 2012

Valentinov poli swap

Na Izdelovalnici malih umetnin smo objavile naš prvi swap. 
Ker srčke precej rade izdelujemo vse je prav, da je prvi srčakst :) 

Več o swapu je na Izdelovalnici malih umetnin .

Kate