četrtek, 12. januar 2012

Pospravljanje

Nekako se ne morem navadit na začetek januraja, ko celodnevna norišnica konča in mi je precej nenavadno, ker se lahko tudi v pisarni lotim po svoje sproščujočega se dela t.j. pospravljanja. Trenutno sem sicer v fazi, ko je vse zvlečeno na kup a vem, da to pelje samo k redu. Uživam v delu, če imam vse pospravljeno - kar sicer ne pomeni, da imam vedno pospravljeno, uživam pa tudi ne vedno :) 

 Tudi po računalniku občasno pospravljam, zato danes še malo nakita ... 


 



Kate

sreda, 11. januar 2012

Januar

Zdi se mi, da se je tudi novo leto začelo z enako hitrostjo, kot se je končalo preteklo. Nikoli ne delam obračunov za nazaj (ok, edino tistih računovodskih, ker pravijo, da jih moram :) ), a kljub vsemu si želim, da bi bilo to leto lepše.  Ampak, kar je bilo je mimo, gremo naprej na novo :)  Brez zaobljub, le z željami in načrti.

Malo sem poklikala po mojem blogu in ugotovila, da že strašno dolgo nisem objavila kakšnega nakita. Nezaslišano! :) No, nazadnje sem se res predstavljala z izdelki v naši Izdelovalnici malih umetnin . Vmes pa dolgo nič. Da se malo oddolžim - komplet, ki je nastal po naročilu in ob katerem sem se še enkrat več jezila nad črno fimo, ki tako grdo packa.



Ampak ob delu sem vseskozi imela v mislih Renatino brušenje, zato se končnemu izdeleku na srečo ne vidi "porodnih težav" :) Brušenja sem se nekako naučila, nisem pa se še naučila kako ob tem obdržati prste cele :) Mogoče  to izvem na Renatini delavnici? :)  Če tudi vas zanima, kako do visokega sijaja nakita brez lakiranja in pobrušenih prstov vabljeni drugo soboto na delavnico, kjer bo Renata naučila kako narediti nakit z lažnim 3D efektom ter mu dodati visok sijaj z brušenjem:



Če še nikoli niste gnetli fimo pa si to želite, je še vedno čas, da se tega naučite že to soboto.


Kot sem rekla, brez obljub, samo naprej. 

Kate