sreda, 29. september 2010

Pretekli teden

... je bil Obupen!  Z veliko začetnico, ja!

Že prej nakazanemu natrpanemu urniku zaradi petkove prireditve, ki smo jo organizirali, so svoje pridale še poplave, ki so moj domači konec zelo prizadele. Pri nas doma na srečo ni bilo nič hudega, sem bila pa cel teden "na pozor", v katero smer bo šla voda in kako se bo treba odzvati sokrajanom. Na srečo je bila prireditev izpeljana, nesramnosti nekaterih poplavljenih so se vsaj delno rešile, voda pa je tekom tedna tudi počasi odtekla iz domov. Sedaj ostajajo posledice in dolgi seznami ljudi, ki so bili poplavljeni ... Barje je tokrat res pokazalo svojo prvobitnost ...

Pri vsem norem tempu nimam ne volje ne časa, da bi kaj zase naredila. Vse, s čimer se lahko pohvalim, je le ostanek poletnega sestavljanja. Nekako spet netipičnega za mene, a treba je porabit "zgodovinske" perlice in jim dodti malo svežine :) Morda sem celo v nekem začaranem krogu ... že pred časom sem si namreč zadala, da bom najprej porabila vse narejene polizdelke in šele nato začela z novimi...


Ampak je težko, če človek v večini uživa pri polizdelkih :)
Zato jih je žal še veliko v škatlah :(

Kate

ponedeljek, 20. september 2010

I don't like Mondays

Komad dober, itak. 
Pa še res je, kar pravi naslov:) Danes bi ga z lahkoto preskočila. Ponedeljek mislim. Samo potem bi imela v torek preveč dela :)

Sem malo pobrskala po mapcah, pa našla še nekaj fotk! No ja, saj čisto ne-delovna pa res nisem bila čez poletje :) Še dobro, da imajo kakšne gospe RD, da me potem njihove prijateljice postavijo pred dejstvo, da "jutri nujno rabijo darilo". 
Narejeno iz ostankov, seveda :)



Kate

nedelja, 19. september 2010

Reader? Ne, hvala.

Vsakič, ko sem držala miško, da kliknem, vsakič sem se premislila. 
V bistvu me je odvračalo védenje, da je skoz 1000+(1000+1000+...) neprebranih blogov.
No, pa sem se v enem trenutku odločila in "vse prebrala" v manj kot 5 minutah ;) Takoj se bolje počutim :) 

Poletja je nepreklicno konec. Mogoče se vremenu odtrga (hja, saj kakšno pa nam jo je ta vikend zagodlo?) in bo še postalo toplo, a moje izkušnje so žal take da, ko enkrat oblečem prevečkrat zapored dolge hlače, potem je čas, da se pripravimo na jesen:) Sicer pa je tudi mesec september nesporen dokaz, da je konec lenarjenja, da je prišel čas za delo:)  Prvi teden šole je bil kaotičen, saj se je naš gimnazijec privajal na novo šolo, nove prijatelje in na popolnoma nov ritem. In predvsem na to, da se v šolo ne sme zamudit (hm, saj ne, da bi v OŠ kdaj zamudil:)), ker se dobi neopravičena ura! :) Sedaj smo že ustaljeni to, da pa mi kronično vse pade na ene in iste dni je pa tako ali tako že skoraj normalno :) 

Moja ustvarjalna muza je letos še vedno na dopustu. Ma je bila celo poletje. Se noče vrnit in to mi ni všeč. Nekaj sem sicer sestavljala, a nekako to niso "moji" izdelki. Edini svetel trenutek ustvarjalnega navdiha je komplet verižice in prstana, ki sem si ju že pred 2 leti zamislila za k obleki :) No ja, dolgo je trajalo. Amapk zgleda, da res nisem nujno rabila :) Iz ostankov pa je nastalo še nekaj izdelkov. Itak.


Upam, da se muza res kmalu vrne z dopusta ... :)


Kate