petek, 3. julij 2009

Predpotovalna vročica ;)

Menda je res vroče danes. Soparno. No, jaz niti ne opazim, ker sem preveč zaposlena s tem, kako bom jutri preživela let do Krete:)) Moje prijateljice, ki že ta stotič to berete, ne mi zamerit, ker spet to pišem, a mi malce pomaga :)))) Strah je huda stvar. Še hujše pa je, da si želiš nekam it, pa te je tega po drugi strani strah. No ja, moj otrok, bodoči pilot :))), tega baš ne razume dobro in me že cel dan pomalem podj*** ... saj vem, da ne misli nič slabega, a ... mu bom že vrnila, ko bo prišel čas :)))

Na dopustu sem že en teden in še malo. Bila sem na slovenski obali, v "mojem" Portorožu. O vremenu ne bi, saj nismo angleži, ne? :) fajn je bilo, ko je vedno, kadar sem tam :) Včeraj in danes sem kot dobra delavka odšla v službo. Za malo in malo. Recimo :) Boh ne daj, da ne bi bilo plač :) Sicer pasem vklopila turbo in sem hitro spedenala, opravila še zadnje nakupe, šla v knjižnico, kjer sem prosila za najbolj lahke (po teži, ne branju :)) knjige, z majhnimi črkami in veliko teksta :))))) , obiskala mamo in doma spedenala menda vse. Vsaj za silo :)

Vsem želim prijetno poletje, kjerkoli že ste, ravno pravo vreme in dobro družbo. Jaz upam, da jo bom teh 14 dni na Kreti imela :) Sicer pa sem si sama sebi čisto prijetna družba, kaj kompliciram ;)

Pozdravček vsem,
Kate